Op zoek naar een partner voor het huren van koelkasten? Dan ben je bij Schoeters Rental Services in Wilrijk aan het goede adres. Schoeters is gespecialiseerd in het verhuren van allerhande feestmateriaal. Wij hebben koelkasten in huis voor allerlei events, van een intiem tuinfeest tot een spectaculair trouwfeest. Bij Schoeters Rental Service vind je ongetwijfeld je gading!


Huren Koelkasten

Verhuur van koelkasten voor elk soort event

Schoeters Rental Service is met meer dan 25 jaar expertise in verhuur van feestmateriaal uitgegroeid tot dé specialist in het vak. Je vindt er alle feestmateriaal, van statafels voor recepties tot buffetopstellingen voor huwelijken en bedrijfsfeesten. Bij Schoeters staat een optimale prijs-kwaliteitsverhouding centraal. Ons feestmateriaal wordt in gebruiksklare staat bij je thuis geleverd, we staan op een onberispelijke netheid en we hanteren eerlijke prijzen.

Het aanbod van Schoeters is zeer breed, van porselein en glaswerk tot uitgebreide keukeninstallaties. In ons brede assortiment vind je alles wat je zoekt voor elk feest in welke stijl je maar wilt, van klassiek tot modern! Reken dus op Schoeters Rental Services voor mooie en degelijke koelkasten. Door je feestmateriaal te huren bij Schoeters kan je je volledig focussen op de organisatie van je knalfeest!Huur je koelkasten bij de expert in verhuur van feestmateriaal

Laat koelkasten koelkasten die je nodig hebt bij je thuis afleveren. Zo verlies je geen tijd en kun je je concentreren op de voorbereiding van je feest. Twijfel dus niet en Huur je koelkasten bij Schoeters Rental Services!

Wil je meer weten over de van koelkasten? Kijk dan zeker naar onderstaand filmpje!Schoeters Rental Services


St. Jan Vianneystraat 33
2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel: (03) 830.23.79
Fax (03) 830 31 01
Mail: info@schoetersrental.be