Een goede communicatie met de klant betreffende leveringsadres en leveringsomstandigheden (lift, verdieping, loopafstand, eventuele belemmeringen voor goederentransport) stelt ons in staat onze transportservice op maat te coördineren. Deze afspraken zijn belangrijk voor u, voor de volgende klanten en voor ons.

Transporttarieven

Het transport wordt gerekend aan € 1,25 per km., met een minimum van € 45.00 excl. btw per rit (levering of ophaling van het materiaal).
U kan de transportkosten zelf berekenen door de afstand van ons adres naar het leveringsadres te vermenigvuldigen met 5 en er 15 Euro bij te tellen. Er is wel steeds een minimum van € 90.00 excl. btw voor levering en ophaling van de materialen.

van levering moet gemakkelijk toegankelijk zijn en bereikbaar met de vrachtwagen.

De leveringskosten = kosten voor de levering, dus niet opbouw en afbraak. De plaats waar wij het materiaal afzetten = de plaats waar wij het materiaal terug ophalen. De plaats van levering moet gemakkelijk toegankelijk zijn en bereikbaar met de vrachtwagen.

Als het materiaal geleverd moet worden, vragen wij om het aan u doorgegeven bedrag minimum 2 dagen op voorhand te storten en het betalingsbewijs door te mailen naar info@schoetersrental.be of het te komen betalen in onze kantoren te Wilrijk, anders kunnen wij spijtig genoeg niet tot levering overgaan.
Indien de laad- of lostijd meer dan 15 min. per persoon bedraagt, wordt een supplement gerekend van € 10.00 excl. btw per begonnen kwartier.

Administratiekosten: € 6.00 exl. btw indien netto huur lager dan € 50.00