Bestellingen die afgehaald worden en doorgegeven zijn voor 8u 's ochtends staan klaar vanaf 13:30u Later ingevoerde bestellingen staan de volgende dag klaar. Voor verdere vragen kan u ons steeds per telefoon of contactformulier bereiken!
Indien mogelijk verzoeken wij u om ten minste een week op voorhand te bestellen indien uw bestelling door Schoeters Rental geleverd moet worden. Voor verdere vragen kan u ons steeds per telefoon of contactformulier bereiken!
Bij afhaling van uw bestelling op ons kantoor te Wilrijk kan u betalen met cash geld of met bankcontact. Laat u uw bestelling leveren door ons, check dan de voorwaarden op onze leveringspagina.
Ja, maar verwittig ons dan even via het opmerkingenveld tijdens uw bestelling zodat de chauffeur een terminal kan meenemen. U kan ook op voorhand betalen via overschrijving, of in ons kantoor te Wilrijk met cash geld. Bij twijfel kan u ons ook contacteren via het contactformulier of op het nummer 03 830 23 79
De ruimte waar de goederen afgeleverd worden moet leveringsklaar zijn. Het eerste kwartier bij levering is gratis, per bijkomend kwartier wordt er 8 euro per begonnen kwartier aangerekend.
Grote materialen zoals friteuses en dergelijke moeten steeds proper zijn bij teruggave. Indien dit niet het geval is rekenen wij een toeslag van 10 euro aan per machine. Kleine materialen zoals bestekken, borden en glazen moeten gespoeld zijn. Anders rekenen wij hiervoor een toeslag van 4 cent per stuk aan. Sorteer ook graag alle producten terug in de juiste bakken voor teruggave! Ook ander afval wordt niet meegenomen!
Aanhangwagens en pickups zijn toegelaten maar dan liefst voor het vervoer van tafels en stoelen. Kleine materialen zoals borden en tassen breken in aanhangwagens. Thermostaten van friteuses koelingen en diepvriezers gaan stuk bij schokken. Indien u deze met een aanhangwagen vervoert is dit op eigen risico en alle schade wordt aangerekend.
Annuleren kan tot 24 uur voor de afgesproken dag van ophaling voor de producten die we op stock hebben. Voor ingehuurd materieel worden bij annulatie de gemaakte kosten altijd in rekening gebracht.
Laat het ons even weten via het opmerkingenveld tijdens uw bestelling of via het contactformulier of per telefoon. Vermeld ook of uw gebouw beschikt over een lift, of enkel een trap. Is er sprake van een smalle doorgang? Dan nemen we bijvoorbeeld een plooitafel mee en passen we de bestelling aan aan uw situatie. Geef zoveel mogelijk info mee, zodat onze chauffeur de situatie juist kan inschatten. Bij levering is het eerste kwartier gratis, eventuele extra tijd wordt er 8 euro per begonnen kwartier aangerekend.
Kijk al bij thuiskomst direct na of alle toestellen werken en of er schade is aan producten. Hoe sneller u dit vaststelt, hoe beter, na afhaling of levering heeft u 2 uur de tijd om schade te melden. Indien iets niet werkt of ontbreekt, contacteer ons op het nummer 03 830 23 79 of via het contactformulier.