Tafellinnen

Tafellinnen huren bij Schoeters Rental

Een feestelijke tafel begint met sober of mooi gekleurd tafellinnen. Een prachtig tafellaken op een grote tafel, mooie stoelhoezen over uw stoelen, een aangekleed buffet en een hoes rond de statafels, dat alles draagt bij tot een mooie inrichting van het geheel. U kan uw tafellinnen huren in diverse maten en kleuren, geef uw ogen de kost en maak een mooie keuze! 

porselein

Tafellinnen huren: uw feestzaal inkleden

De inkleding van uw feestzaal begint inderdaad met het nodige tafellinnen. Hiermee bedoelen we niet enkel het tafelkleed, maar ook de stoelhoezen, hoezen voor de statafels en tafellinnen voor het buffet. u heeft een ruime keuze tussen lange en korte tafellakens in diverse kleuren, stoelhoezen in verschillende maten en moletons in verschillende vormen en lengtes. 

Het kan zelfs verder gaan dan dat! Wees milieubewust en huur linnen servetten in plaats van een papieren servetten aan te kopen. Bovendien dragen de linnen servetten bij tot een prachtig geheel. Wij verhuren zowel tafellinnen, als linnen servetten, stoelhoezen en handdoeken!