PlaatjeNaamPrijsNu bestellen!
feestkraampje incl. tafel26,00
feestkar59,55
parasol vierkant 3,00 x 3,00 m zandkleur (voet incl)49,60
parasol vierkant 3,00 x 3,00 m donkergrijs (voet incl)49,60
tafelparasol beige (voet excl)7,00
tafelparasol bruin (voet excl)7,00
parasolvoet voor tafelparasol2,00
barbecue op houtskool40,00
barbecue op gas43,70

Schoeters Tuinfeest organiseren - Verhuur feestmateriaal

Als je een tuinfeest wil organiseren heb je heel wat feestmateriaal nodig. Denk maar aan parasols, tafels en stoelen, een barbecue en feestkraampjes. Gelukkig biedt Schoeters Rental alles wat je nodig hebt om een perfect tuinfeest te organiseren!

Tuinfeest organiseren: feestmateriaal

We haalden het hierboven reeds aan: om een tuinfeest te organiseren heb je feestkraampjes, parasols, parasolvoeten en een barbecue nodig. Maar dat is natuurlijk niet alles, je gasten zitten graag aan een tafel op een deftige stoel. Daarom vind je in ons assortiment ook tuintafels – en stoelen in diverse maten en vormen voor een ideaal tuinfeest.

Tuinfeest organiseren: je tuin aankleden

Naast tuintafels- en stoelen vraagt een tuinfeest natuurlijk ook om de nodige inkleding. Voorzie tafellinnen om de tafels een stuk aantrekkelijker te maken. Huur extra verlichting voor ’s avonds en voor de gezelligheid en voorzie extra verwarming, je weet maar nooit als het ’s avonds frisjes wordt.

Tuinfeest organiseren: voorzie voldoende materiaal

Zoek je ook nog servies zoals borden, kopjes en glaswerk? Dan kan je in ons assortiment ook hiervoor het nodige feestmateriaal ontdekken. Wanneer je extra opdien- of keukenmateriaal nodig hebt ben je bij Schoeters ook aan het juiste adres!